zaterdag 22 juli 2017

Cool it down!

Matrix Total Results Brass OFF



Blond haar en of (donker) haar met highlights heeft onderhoud nodig.... dat weet iedere blondine ;-) of brunet met highlights.
Zeker als je een mooie koele, natuurlijke blond tint in je haar wilt hebben en houden.
De grootste nachtmerrie is geel of oranje uitziend haar.

Bij Matrix hebben ze hier wat voor bedacht. Brass Off is DE nieuwe verzorgingslijn voor mensen die graag koelblond blijven. Deze lijn neutraliseert de geel en koper tonen in het haar.

Klassieke Silver shampoo’s maken het haar vaak stug en droog en zijn daarom niet voor dagelijks gebruik.
De Brass Off shampoo in deze lijn is verzorgend en sterk aan violet én blauw pigment waardoor  je een mooie koele gloed in je haar overhoudt na het wassen en niet eindigt met een bosje stro. Daarnaast is er nog een extra rijk verzorgende conditioner aan toegevoegd.
Deze is licht gepigmenteerd zodat je de pigmenten van de Brass Off shampoo in je haar als het ware opsluit.

Na het wassen en verzorgen ga je over op de leave-in verzorger. Brass Off  Blond Threesome Cream, in deze verzorger zit ook weer de lichte violette/ blauw toon zodat het geel, als het al nog zichtbaar was, de nodige weerstand ondervindt. Daarnaast beschermt deze verzorger tegen de hitte van warmtebronnen zoals de föhn, stijl en of krultang.

Mocht je echt je hoofd koel willen houden en alle warmte uit je haar zien verdwijnen als sneeuw voor de zon? Heb je nog geen uitgroei maar heeft je kleur wel die een boost nodig? Dan is er wat nieuws: Het Custom Neutralization Mask. Dit masker kan ook op donkere kleurhoogtes (brunettes) het nodige werk verrichten en zorgt ervoor dat oranje en geel tonen geen kans meer krijgen.
Voor de gele tonen laat je het masker 5 min inwerken en voor de wat sterkere koper tonen
kun een inwerktijd van 10-15 min hanteren.

Als intro nu bij KnipZe Almere de Brass OFF  Deal! Heb je net je haar gekleurd en wil je er zeker van zijn dat je de komende 3 maanden koel de zomer door kan? Dan betaal je nu slechts €45,00,- euro voor de gehele lijn!
(Shampoo €10,00, Conditioner €11,00, Cream €13,00, Mask €18,00)

(Deal is geldig t/m 31-08-2017)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten